Express Koerier Italie

Uw specialist op het gebied van spoedtransport

Express zending naar Italië - snel, professioneel en gemakkelijk met Hulst Express

 

Wij leveren zowel in Italië als in de historische hoofdstad Rome. Het voormalige Romeinse rijk is gevestigd in Italië. Als derde grootste republiek van Europa hangt de kracht van de Italiaanse economie vooral af van de maakindustrie van middelgrote bedrijven.

De belangrijkste industrieën zijn machinebouw, vliegtuigbouw, scheepsbouw en voertuigbouw. Daarnaast wordt de Italiaanse economie versterkt door wereldberoemde merken in de mode-industrie en grote bedrijven in de chemische industrie.

Belangrijke uitvalswegen zijn de A1 van Milaan naar Napels en de A4 van Turijn naar Venetië. Onze koerier kent Italië en zal uw zending snel en betrouwbaar afleveren.

 

Boek nu uw vervoer met koeriernodig.nl

 

Wij zijn een vakkundige koeriersdienst en zijn voortdurend in beweging met leveringen in Nederland en andere Europese landen. Heeft u een koerier nodig om uw leveringen op te halen op de luchthaven, af te leveren in winkels of koeriersdiensten te verlenen?

De activiteiten van onze klanten omvatten werktuigbouwkunde, scheepsbouw, congres- en tentoonstellingsindustrie, elektrotechniek, land- en luchtvervoer en andere diensten.

Vervoer uw lading betrouwbaar, snel en veilig door heel Europa. Dit betreft zowel documenten als gepelletiseerde vracht. Bestel uw voertuig eenvoudig online en één van onze voertuigen staat klaar om uw zending snel af te leveren op de locatie van uw keuze.

 

Neem rechtstreeks contact met ons op:
7 dagen per week op 06-16345300
7 dagen per week via info@hulst-express.nl
7 dagen per week via het contactformulier