Uw specialist op het gebied van spoedtransport

Express zending naar Tsjechië - snel, professioneel en gemakkelijk met Hulst Express

 

Heeft u transport nodig naar Tsjechië? Geen probleem met hulst Express Tsjechië is een land zonder grenzen in Centraal-Europa. De Tsjechische economie wordt voornamelijk aangedreven door de automobielsector, de machinebouw en de farmaceutische sector.

De logistieke sector in Tsjechië maakt een groei door als doorvoerland.

Tsjechië beschikt over een uitstekende infrastructuur waar onze koeriersvoertuigen graag gebruik van maken.

De Tsjechische staat is goed uitgerust met een wegennetwerk en spoorwegen die tot de dichtste ter wereld behoren. De belangrijkste vrachtluchthaven is de luchthaven van Praag.

Als snelle koeriersdienst halen wij uw zendingen op en transporteren deze rechtstreeks naar Tsjechië. Onze expreskoeriers bezorgen zendingen vanuit Nederland naar alle Europese grootstedelijke gebieden. Boek nu een express levering online met Hulst Express

 

Boek nu uw transport met koeriernodig.nl

 

Wij zijn een vakkundige koeriersdienst en zijn voortdurend in beweging met leveringen in Nederland en andere Europese landen. Heeft u een koerier nodig om uw leveringen op te halen op de luchthaven, af te leveren in winkels of koeriersdiensten te verlenen?

De activiteiten van onze klanten omvatten werktuigbouwkunde, scheepsbouw, congres- en tentoonstellingsindustrie, elektrotechniek, land- en luchtvervoer en andere diensten.

Vervoer uw lading betrouwbaar, snel en veilig door heel Europa. Dit betreft zowel documenten als gepelletiseerde vracht. Bestel uw voertuig eenvoudig online en één van onze voertuigen staat klaar om uw zending snel af te leveren op de locatie van uw keuze.

Praag Brno Klatovy Budějovice

Krumlov Jihlava Olomouc Kutna-Hora

Plzen Ostrava Opava Frýdek-MístekKlik 

 

Neem rechtstreeks contact met ons op:
7 dagen per week op 06-16345300
7 dagen per week via info@hulst-express.nl
7 dagen per week via het contactformulier