Express Koerier Slovenie

Uw specialist op het gebied van spoedtransport

Express zending naar Slovenië - snel, professioneel en gemakkelijk met Hulst Express

 

Met zijn hoofdstad Ljubljana ligt Slovenië vlakbij de grens van Italië en Oostenrijk, evenals Hongarije en Kroatië.

De Sloveense wegeninfrastructuur is modern en goed ontwikkeld.

Slovenië heeft drie primaire luchthavens, namelijk Maribor, Portoro en Ljubljana. Dankzij de haven van Koper is Slovenië een doorvoerland voor goederen naar Midden-Europa. De automobielsector draagt ​​bij aan ruim 20 procent van de Sloveense export.

Het BBP wordt ook gestimuleerd door de elektrische en elektronische industrie, evenals door de sectoren metaalbewerking en machinebouw.

De farmaceutische en chemische industrie is ook verantwoordelijk voor een groot deel van het BBP van Slovenië.

Als koeriersdienst leveren wij snel en betrouwbaar in Slovenië. Wij bezorgen in alle Europese steden. Transport naar Slovenië bestelt u eenvoudig online. Uw zending opgehaald en via direct transport afgeleverd. Boek nu online een snelle levering naar Slovenië.

 

Boek nu uw transport met koeriernodig.nl

 

Wij zijn een vakkundige koeriersdienst en zijn voortdurend in beweging met leveringen in Nederland en andere Europese landen. Heeft u een koerier nodig om uw leveringen op te halen op de luchthaven, af te leveren in winkels of koeriersdiensten te verlenen?

De activiteiten van onze klanten omvatten werktuigbouwkunde, scheepsbouw, congres- en tentoonstellingsindustrie, elektrotechniek, land- en luchtvervoer en andere diensten.

Vervoer uw lading betrouwbaar, snel en veilig door heel Europa. Dit betreft zowel documenten als gepelletiseerde vracht. Bestel uw voertuig eenvoudig online en één van onze voertuigen staat klaar om uw zending snel af te leveren op de locatie van uw keuze.

 

Neem rechtstreeks contact met ons op:
7 dagen per week op 06-16345300
7 dagen per week via info@hulst-express.nl
7 dagen per week via het contactformulier