Express Koerier Kroatie

Uw specialist op het gebied van spoedtransport

Express zending naar Kroatië - snel, professioneel en gemakkelijk met Hulst Express

 

Het land Kroatië, met als hoofdstad Zagreb, staat bekend om zijn adembenemende landschappen en uitstekende keuken.

Tot deze landschappen behoort ook de Adriatische Zee. De staalindustrie, de chemische industrie en de machine- en betonindustrie zijn de belangrijkste sectoren van de Kroatische industrie.

Kroatië beschikt over een van de meest geavanceerde infrastructuursystemen van Europa. Het wegennetwerk wordt voortdurend bijgewerkt.

Als koeriersdienst kunnen wij uw zending zo snel mogelijk ophalen. Om er zeker van te zijn dat de zending zo snel mogelijk bij u aankomt, kunt u deze per Same-Day-Express of Overnight Express naar ons versturen. Wij doen ook speciale leveringen.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze deskundige medewerkers.

 

Boek nu uw transport met koeriernodig.nl

 

Wij zijn een vakkundige koeriersdienst en zijn voortdurend in beweging met leveringen in Nederland en andere Europese landen. Heeft u een koerier nodig om uw leveringen op te halen op de luchthaven, af te leveren in winkels of koeriersdiensten te verlenen?

De activiteiten van onze klanten omvatten werktuigbouwkunde, scheepsbouw, congres- en tentoonstellingsindustrie, elektrotechniek, land- en luchtvervoer en andere diensten.

Vervoer uw lading betrouwbaar, snel en veilig door heel Europa. Dit betreft zowel documenten als gepelletiseerde vracht. Bestel uw voertuig eenvoudig online en één van onze voertuigen staat klaar om uw zending snel af te leveren op de locatie van uw keuze.

 

Neem rechtstreeks contact met ons op:
7 dagen per week op 06-16345300
7 dagen per week via info@hulst-express.nl
7 dagen per week via het contactformulier