Koerier Zwitserland

Uw specialist op het gebied van spoedtransport

Express zending naar Zwitserland - snel, professioneel en gemakkelijk met Hulst Express

 

Heeft u transport nodig naar Zwitserland? Zwitserland staat niet alleen bekend om zijn kaas, bergen, neutraliteit en Zwitserse banken. Bij het vervoeren van goederen naar Zwitserland moet er rekening mee gehouden worden dat Zwitserland geen lid is van de EU en dus niet tot het Schengengebied behoort. Dit resulteert in speciale vereisten voor Zwitserse zendingen, zoals het betalen van douanerechten. Als experts op dit gebied zorgen wij voor de details. Zwitserland heeft het dichtste spoorwegnet ter wereld. Daarnaast is er een perfect uitgebouwd wegennetwerk, wat voor ons als koeriersdienst goed van pas komt.

Daarnaast heeft Zwitserland drie nationale luchthavens die verantwoordelijk zijn voor zowel passagiers- als vrachtverkeer. Zwitserland ligt in Centraal-Europa tussen Frankrijk, Duitsland, Liechtenstein, Oostenrijk en Italië. Als koeriersdienst vervoeren wij alles, van brieven tot pallets. 

 

Boek nu uw vervoer met koeriernodig.nl

 

Wij zijn een vakkundige koeriersdienst en zijn voortdurend in beweging met leveringen in Nederland en andere Europese landen. Heeft u een koerier nodig om uw leveringen op te halen op de luchthaven, af te leveren in winkels of koeriersdiensten te verlenen?

De activiteiten van onze klanten omvatten werktuigbouwkunde, scheepsbouw, congres- en tentoonstellingsindustrie, elektrotechniek, land- en luchtvervoer en andere diensten.

Vervoer uw lading betrouwbaar, snel en veilig door heel Europa. Dit betreft zowel documenten als gepelletiseerde vracht. Bestel uw voertuig eenvoudig online en één van onze voertuigen staat klaar om uw zending snel af te leveren op de locatie van uw keuze.

 

Neem rechtstreeks contact met ons op:
7 dagen per week op 06-16345300
7 dagen per week via info@hulst-express.nl
7 dagen per week via het contactformulier