Express Koerier Slowakije

Uw specialist op het gebied van spoedtransport

Express zending naar Slowakije - snel, professioneel en gemakkelijk met Hulst Express

 

Slowakije is een land zonder grenzen in Midden-Europa dat bekend staat om zijn unieke kastelen, traditionele architectuur en unieke Europese wildernis. Het land grenst aan Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije, Polen en Oekraïne. 

De economie wordt grotendeels aangedreven door de productie van voertuigen uit Slowakije. De kracht van de Slowaakse economie is daarom de industrie. Machine- en elektronica-industrieën leveren ook een belangrijke bijdrage aan de economie van het land.

De Slowaakse spoorwegen bevinden zich voornamelijk in de westelijke steden Koice en Bratislava. Het Slowaakse spoorwegnet is daarentegen een van de dichtste spoorwegnetwerken ter wereld. Voor het wegverkeer zijn vooral de snelwegen D1, D2, D3 en D4 van belang.

Het luchtverkeer wordt bediend door drie internationale luchthavens en de belangrijkste binnenwaterweg is de Donau.

Als expreskoeriersdienst bezorgen wij zendingen in Slowakije via Overnight Express of zelfs op dezelfde dag. Als u vragen heeft over de verzending naar Slowakije, helpen onze deskundige medewerkers u graag verder.

 

Boek nu uw transport met koeriernodig.nl

 

Wij zijn een vakkundige koeriersdienst en zijn voortdurend in beweging met leveringen in Nederland en andere Europese landen. Heeft u een koerier nodig om uw leveringen op te halen op de luchthaven, af te leveren in winkels of koeriersdiensten te verlenen?

De activiteiten van onze klanten omvatten werktuigbouwkunde, scheepsbouw, congres- en tentoonstellingsindustrie, elektrotechniek, land- en luchtvervoer en andere diensten.

Vervoer uw lading betrouwbaar, snel en veilig door heel Europa. Dit betreft zowel documenten als gepelletiseerde vracht. Bestel uw voertuig eenvoudig online en één van onze voertuigen staat klaar om uw zending snel af te leveren op de locatie van uw keuze.

Bratislava  Košice  Prešov  Žilina  Prešov 

Nitra  Poprad Trnava  Banská Bystrica 

 

Neem rechtstreeks contact met ons op:
7 dagen per week op 06-16345300
7 dagen per week via info@hulst-express.nl
7 dagen per week via het contactformulier