Express Koerier Polen

Uw specialist op het gebied van spoedtransport

Express zending naar Polen - snel, professioneel en gemakkelijk met Hulst Express

 

Levering naar Polen? Geen probleem met koeriernodig.nl 

Polen en de hoofdstad Warschau liggen in Centraal-Europa. De dienstensector in Polen is de grootste economische sector. Andere belangrijke economische sectoren met een lange traditie zijn de machinebouw, elektrotechniek, voertuigbouw en de voedingsmiddelenindustrie.

Polen is een belangrijk doorvoerland van West-Europa naar Oost-Europa.

Als koerierdienst leveren wij uw zending nog dezelfde dag op de plaats van bestemming. Omdat alle zendingen direct worden afgeleverd, bespaart u veel tijd. Wij bezorgen 's nachts of dezelfde dag. Het maakt niet uit of u alleen een brief, een pakket of een pallet wilt versturen. 

 

Boek nu uw transport met koeriernodig.nl

 

Wij zijn een vakkundige koeriersdienst en zijn voortdurend in beweging met leveringen in Nederland en andere Europese landen. Heeft u een koerier nodig om uw leveringen op te halen op de luchthaven, af te leveren in winkels of koeriersdiensten te verlenen?

De activiteiten van onze klanten omvatten werktuigbouwkunde, scheepsbouw, congres- en tentoonstellingsindustrie, elektrotechniek, land- en luchtvervoer en andere diensten.

Vervoer uw lading betrouwbaar, snel en veilig door heel Europa. Dit betreft zowel documenten als gepelletiseerde vracht. Bestel uw voertuig eenvoudig online en één van onze voertuigen staat klaar om uw zending snel af te leveren op de locatie van uw keuze.

Białystok  Częstochowa  Gdańsk  Gdynia  Gorzów  Wielkopolski

 Jelenia  Góra  Katowice  Karpacz  Kraków  Lublin  

Łódź  Malbork  Olsztyn  Opole  Poznań  Rzeszów  

Szczecin  Warszawa  Wrocław  Zamość  Zielona  Góra

 

Neem rechtstreeks contact met ons op:
7 dagen per week op 06-16345300
7 dagen per week via info@hulst-express.nl
7 dagen per week via het contactformulier